Direct contact? Bel 0174 519 100
Nederlands
TNI | Terra Natura International

Kort nieuws

Terugblik op Fruit Logistica 2018
TNI blikt terug op een succesvolle Fruit Logistica beurs in februari in Berlijn. Bijna 80.000 bezoekers uit 130 landen bezochten de beurs. Hier presenteerden wij onder andere de Enjoya, de geel-rood gestreepte paprika en onze dispenser voor snoeptomaten.

1 kg emmer
Lekker veel en voordelig snacken. Vanaf medio mei is de nieuwe 1kg emmer beschikbaar! Ideaal om in te zetten voor volume-acties. In de emmer past perfect 1 kilo snoeptomaatjes. Door de 10 gaten in de bodemrand en 8 gaten in het deksel krijgen de tomaatjes voldoende ventilatie. Door het hengsel is het makkelijk mee te nemen en dus perfect voor gebruik buitenshuis.

Palletdisplay
De palletdisplay is een opvallend concept om verse producten op een in het oog springende manier te presenteren. Het is geschikt voor grote volumes of voor promoties tijdens bijvoorbeeld de zomerperiode.De palletdisplay creëert extra verkoopruimte, geeft een voordelige indruk en kan na levering direct in de winkel geplaatst worden. De afmetingen van de display zijn L80cm x B60cm en H90cm. Mochten de afmetingen van deze palletdisplay te groot zijn, dan bestaat de mogelijkheid om een kleine palletdisplay te plaatsen. Deze neemt minder ruimte in op de werkvloer, maar biedt nog steeds dezelfde voordelen. Binnenkort is ook de kleine palletdisplay beschikbaar.
Vraag uw contactpersoon naar meer informatie.

Lamuyo
Vanaf week 15 is de Lamuyo weer beschikbaar. Lamuyo is een grote, stevige, sappige, dikwandige paprika. Een echte blikvanger. Door de lengte én dikte van de wand is deze paprika bij uitstek geschikt om te roosteren, te grillen of om op diverse manieren te vullen.
Beschikbaar in het rood. Vraag uw contactpersoon voor meer informatie en de verschillende verpakkingsmogelijkheden.

Tomatogo
Tomatogo is een uniek snackconcept met de heerlijkste snoeptomaten voor op school, op weg of op het werk. De verpakking bestaat uit 4 porties van elk 100 gram.

Onlangs hebben we een onderzoek gedaan onder een groep respondenten en hen gevraagd naar de uitstraling, functionaliteit en inhoud van Tomatogo. De reacties waren zeer positief:
‘Klein en ideaal om in mijn tas mee te nemen naar het werk’
‘Een goed formaat en stevige verpakking, waardoor tomaatjes goed beschermd blijven’
‘Handig om mijn kind mee te geven naar school’

Niet voor niets kwam Tomatogo in december als winnaar uit de bus tijdens de ‘Beste product van het Jaar Verkiezing 2017-2018!