At the heart of our partners

Terra Natura International (TNI) staat zij aan zij met telers en verpakkers van formaat. Die nauwe verbondenheid met onze partners is onze onderscheidende kracht. Korte lijnen zorgen ervoor dat Europese retailers kunnen rekenen op vruchtgroenten van topkwaliteit. Direct van de bron, verser dan vers, jaarrond.

Ontmoet de teler

Wij zijn trots op onze telers, die koplopers zijn van de Nederlandse glastuinbouw. Dankzij hun kennis, kunde en passie zorgen zij voor de allerbeste vruchtgroente. Zij stellen zich graag aan u voor.

Partners in verpakken

De smakelijke tomaten, paprika’s, komkommers en aubergines krijgen een verpakking op maat. Dankzij het gestroomlijnde proces van onze professionele verpakkers.

Harvest House

Dé vruchtgroentespecialist van Europa

Harvest House is met een areaal van bijna 1.000 hectare de grootste telersvereniging op het gebied van de vruchtgroenten tomaten, paprika’s en komkommers. Met teeltgebieden in het Westland, Oostland, de Wieringermeer en Zeeland bevinden telers zich over heel Nederland en zelfs daarbuiten, zoals in Tunesië, Marokko en Portugal.
Harvest House houdt van doen, goed doen, gewoon doen, zelf doen maar vooral ook samen doen. Met telers, met TNI, met verpakkers, met retailpartners. Dat levert een keten op die de mooiste groente levert met een goed rendement.