At the heart of our partners

Terra Natura International (TNI) staat zij aan zij met telers en verpakkers van formaat. Die nauwe verbondenheid met onze partners is onze onderscheidende kracht. Korte lijnen zorgen ervoor dat Europese retailers kunnen rekenen op vruchtgroenten van topkwaliteit. Direct van de bron, verser dan vers, jaarrond.

Ontmoet de teler

Wij zijn trots op onze telers, die koplopers zijn van de Nederlandse glastuinbouw. Dankzij hun kennis, kunde en passie zorgen zij voor de allerbeste vruchtgroente. Zij stellen zich graag aan u voor.

Partners in verpakken

De smakelijke tomaten, paprika’s, komkommers en aubergines krijgen een verpakking op maat. Dankzij het gestroomlijnde proces van onze professionele verpakkers.

Harvest House

Een internationale coöperatie van bevlogen en betrokken telers.

Harvest House gelooft dat iedereen in de wereld toegang moet hebben tot gezond, voedzaam en lekker eten. Met een areaal van meer dan 1.000 hectare is zij de grootste telersvereniging op het gebied van de vruchtgroenten tomaten, paprika’s en komkommers. Met teeltgebieden in het Westland, Oostland, de Wieringermeer en Zeeland bevinden telers zich over heel Nederland en zelfs daarbuiten, zoals in Tunesië, Marokko en Portugal.
Bij Harvest House vindt je echte doeners. Zij doen het goed, doen het gewoon, doen het op hun eigen manier en doen het vooral samen. Met telers, met TNI, met verpakkers, met retailpartners. Want samen bereiken we meer. Zo bouwen we samen aan een voedselketen die relevant is in de wereld en alle betrokken partijen succesvol maakt.