Concepten

Onder­scheidende concepten

Elke dag gevarieerde, gezonde groente maken het leven mooier. TNI verleidt graag consumenten om meer groente te eten, samen met Europese retailers en andere partners. Productkennis en klantinzicht vertalen wij met elkaar naar onderscheidende concepten. Die dragen bij aan de groei van de groente- en fruitcategorie, maar vooral aan een gezond leven.

Tomaten­wijzer

Zó kies je altijd de juiste tomaat

Geen groente is zo veelzijdig als de tomaat. Voor elk gerecht biedt TNI een andere tomaat. Om onze klanten en consumenten wegwijs te maken, hebben wij de Tomatenwijzer ontwikkeld. Icoontjes en kleuren geven aan bij welke van de 6 categorieën de tomaat past: snacken, salade, brood, wokken & bakken, oven & grillen en soep & saus. Dat maakt genieten nog makkelijker.

Food Fellows

Why waste great taste?

TNI levert perfecte tomaten, paprika’s en andere vruchtgroenten voor het schap. Toch zijn alle groente van onze telers heerlijk. Ook die nét buiten de boot vallen. Food Fellows haalt het beste uit deze buitenbeentjes. Zij krijgen een tweede leven in een ongeëvenaarde tomatenbasis, ongepast smakelijke pastasaus of rijke tomatensoep. Puur natuur, zonder toevoegingen. Zodat er niets van al dat lekkers verloren gaat.

Grill Veggies

Vers, lekker en makkelijk

Grill Veggies is een uniek grillconcept van TNI en Harvest House. Wij selecteren de lekkerste groenten voor schalen die direct op de BBQ of in de oven kunnen. Olijfolie en zeezout verpakken wij met de groenten mee als compleet pakket, dat direct klaar is voor gebruik. Het Grill Veggies-concept is vers, lekker en makkelijk. En ook nog eens supergezond. Zo tovert elke thuiskok in een handomdraai een heerlijk gerecht op tafel!

Fairtrade

Hou jij van een (h)eerlijke wereld?

TNI levert de eerste Fairtrade-gecertificeerde tomaten ter wereld. In 2012 richtte het Nederlandse bedrijf Agro Care samen met een Tunesische partner Desert Joy op. In de woestijn telen zij kleurrijke snoeptomaatjes en minicherrytrostomaten. Gegarandeerd heerlijk en eerlijk, gegarandeerd Fairtrade. Medewerkers verdienen een goed salaris, vrouwen krijgen eerlijke kansen. Wie bij TNI deze Fairtrade-tomaten koopt, draagt bij aan de ontwikkeling van de lokale bevolking.

Sweety Pep

Ongelofelijk lekker en zooo zoet!

Door liefdevolle zorg, geduld én meer zonuren is de Sweety Pep-puntpaprika zoeter, groter & zwaarder. Sweety Pep verzekert een echte smaakexplosie voor elke gerecht. Deze zoete puntpaprika heeft daarnaast weinig zaadjes en is daardoor makkelijk schoon te maken. Via TNI is Sweety Pep verkrijgbaar in verschillende kleuren en mixen.

Boosty Bites

A bit(e) of happiness!

Boosty Bites-komkommertjes van Wijnen Square Crops hebben een frisse smaak, een uniek formaat en een knapperige bite. De teler teelt en oogst deze buitengewoon lekkere minikomkommers met grote zorg. Samen met de stichting KERNgezond draagt dit bedrijf daarnaast bij aan een gezond leven voor jong en oud. Bij TNI zijn Boosty Bites (80 tot 100 gram) jaarrond verkrijgbaar in een verpakking op maat.

Vitapep

A boost with a bite

Vitapep is een frisse oranje snackpaprika van TNI. Knapperig, zoet en boordevol vitamine C. Telers Patrick Franken en Wim Zuidgeest stonden aan de wieg van deze vrolijke oppepper. Vitapep is veelzijdig in gebruik: als snack of tapenade, om te grillen of om zelf te telen. De snackpaprika is bij TNI ook verkrijgbaar in een verpakking als ‘Snack & grow-me’, compleet met zaadjes om deze paprika thuis op te kweken.

Op zoek naar onder­scheidende concepten voor uw groenteschap?