Concepten

Onder­scheidende concepten

Elke dag gevarieerde, lekkere groenten maken het leven mooier. TNI verleidt graag consumenten om meer groenten te eten, zij aan zij met onze partners. We verzamelen en analyseren trends en inzichten. En vertalen dat met onze partners naar vernieuwende concepten. Die dragen bij aan de groei van het schap, maar vooral aan een gezond leven.

Amorena

Deze tomaatjes zijn om van te houden

Wij verklaren onze liefde aan Amorena. De Amorena tomaat is dieprood, de kleur van liefde, en intens zoet van smaak. De teler van deze verfijnde tomaten spreekt de taal van de liefde en zijn l’amour proef je terug in elke tomaat. Onweerstaanbaar zoet en heerlijk knapperig. Deze tomaatjes komen recht uit ons hart.

  • De naam Amorena is afgeleid van ‘amour’ wat liefde betekent in het Frans. De Franse taal is immers de taal van de liefde.
  • De tomaatjes zijn intens zoet. Van de overheerlijke mini cherry trostomaatjes die we telen, selecteren we de allerbeste, meest zoete tomaatjes voor Amorena.
  • De tomaatjes verdienen een mooie en opvallende verpakking.
  • Elke verpakking bestaat uit 18 zorgvuldig geselecteerde tomaatjes.
  • Onze teler Philip van Antwerpen teelt de Amorena’s in Tunesië onder het Fairtrade-keurmerk, omdat we houden van tomaten én mensen.

Tomaten­wijzer

Zó kies je altijd de juiste tomaat

Geen groente is zo veelzijdig als de tomaat. Voor elk gerecht biedt TNI een andere tomaat. Om onze klanten en consumenten wegwijs te maken, hebben wij de Tomatenwijzer ontwikkeld. Icoontjes en kleuren geven aan bij welke van de 6 categorieën de tomaat past: snacken, salade, brood, wokken & bakken, oven & grillen en soep & saus. Dat maakt genieten nog makkelijker.

Food Fellows

Why waste great taste?

TNI levert de beste tomaten, paprika’s en andere vruchtgroenten voor het schap. Sommige producten halen het schap nét niet, vanwege hun formaat, vorm of kleur. Toch zitten deze nog vol smaak! Food Fellows haalt het beste uit deze buitenbeentjes en maakt er de meest (h)eerlijke en 100% natuurlijke producten van. Van de perfecte Tomato Base voor 1001 gerechten tot de Pasta Sauce voor iedereen die van lekker eten houdt, maar soms gewoon weinig tijd heeft om te koken. Puur natuur, zonder toevoegingen. Zodat er niets van al dat lekkers verloren gaat.

Colourful ladies

Een smakelijke en unieke mix van een rode, gele en oranje puntpaprika

Van deze paprikamix word je meteen vrolijk. Ze smaken ook nog eens heerlijk zoet. De drie kleuren overtreffen elkaar bijna in zoetheid: de rode en gele puntpaprika krijgen een 8 voor zoetheid en de oranje scoort zelfs een 9! Het is een ideale snack om zo uit het vuistje te snoepen. Maar ook gevuld of gegrild van de barbecue is de puntpaprika heerlijk. 

Fairtrade

Hou jij van een (h)eerlijke wereld?

TNI levert de eerste Fairtrade-gecertificeerde tomaten ter wereld. Deze komen uit de woestijn van Tunesië, waar in de kas van Desert Joy kleurrijke snoeptomaatjes en mini cherrytrostomaten geteeld worden. Gegarandeerd heerlijk en eerlijk. De medewerkers verdienen een goed salaris en de kans om zich te ontwikkelen. Bovendien worden de tomaatjes zo duurzaam mogelijk geteeld, met het beste uit de natuur!

Sweety Pep

Ongelofelijk lekker en zooo zoet!

Door liefdevolle zorg, geduld én meer zonuren is de Sweety Pep-puntpaprika zoeter, groter & zwaarder. Sweety Pep verzekert een echte smaakexplosie voor elke gerecht. Deze zoete puntpaprika heeft weinig zaadjes en is daardoor makkelijk schoon te maken. Via TNI is Sweety Pep verkrijgbaar in verschillende kleuren en mixen.

Boosty Bites

A bit(e) of happiness!

Boosty Bites-komkommertjes van Wijnen Square Crops hebben een frisse smaak, een uniek formaat en een knapperige bite. De teler teelt en oogst deze buitengewoon lekkere minikomkommers met grote zorg. Samen met de stichting KERNgezond draagt dit bedrijf daarnaast bij aan een gezond leven voor jong en oud. Bij TNI zijn Boosty Bites (80 tot 100 gram) jaarrond verkrijgbaar in een verpakking op maat.

Vitapep

A boost with a bite

Vitapep is een frisse snackpaprika. Knapperig, zoet en boordevol vitamine C. Telers Patrick Franken en Wim Zuidgeest stonden aan de wieg van deze vrolijke oppepper. Vitapep is het lekkere én gezonde tussendoortje voor jong en oud. Of het nou als snack op school of tijdens werk is, als borrelhapje of door de salade. Met elke Vitapep trakteer je je lichaam op vitamine C!

Op zoek naar onder­scheidende concepten voor uw groenteschap?