Direct contact? Bel 0174 519 100
Nederlands
TNI | Terra Natura International

Werken bij TNI

Hou je ervan een stap extra te zetten? In een topteam dat samen tot de beste prestaties komt? Dan past handelshuis Terra Natura International (TNI) bij jouw ambities. Door de internationale dynamiek is bij ons geen dag hetzelfde.

Klant is Europese retail

Wij zijn opgericht door én voor toonaangevende vruchtgroentetelers, die een passie hebben om de lekkerste tomaten, paprika’s, komkommers en aubergines te telen voor de consument. Europese retailers zijn onze afnemers. Kritische klanten, die alleen het allerbeste willen. Daar kun jij een bijdrage aan leveren.

Kennis van de versketen

Wat is ervoor nodig? Enthousiasme en gedrevenheid. Je hebt verstand van zaken en toont eigen initiatief. Daarnaast moet je willen leren en groeien. Daartoe bieden wij jou volop kansen met cursussen, opleidingen en ‘coaching on the job’. Verder vinden wij kennis van de versketen én gevoel voor vruchtgroenten ontzettend belangrijk.

Unieke teamgeest

Als je onze medewerkers vraagt wat bijzonder is aan TNI, krijg je opvallend eensgezinde antwoorden: het gemotiveerde topteam, de informele sfeer en directheid, de gedrevenheid om te presteren en de constante groei. Collega’s zijn trots om bij TNI te mogen werken.

Lees hier de ervaring van Saskia Beishuizen, zij voelt zich in deze branche als een vis in het water.

Wil je bij dit bijzondere team horen? Solliciteer dan op een van de vacatures. Ook open sollicitaties zijn van harte welkom op hr@harvesthouse.nl.