TNI | Terra Natura International

Terra Natura International

Terra Natura International onderscheidt zich in meerdere opzichten van andere internationals in de markt voor vruchtgroenten. Belangrijkste kenmerk is de directe link met vruchtgroentetelers. TNI is geïnitieerd door telers met als doel de keten te verkorten door een directe link tussen teler en eindafnemer. De nauwe samenwerking met telers en de specifieke focus op vruchtgroenten, maken van TNI een zeer efficiënt en slagvaardig bedrijf.

Van teelt tot retail

Het overgrote deel van de Nederlandse vruchtgroenten wordt afgezet via de Europese retail. Als toonaangevende ketenspeler richt TNI zich primair op supermarktorganisaties in Europa. Om ook de overige markten jaarrond te voorzien van kwaliteitsgroenten van uniforme kwaliteit, werkt TNI samen met zusterbedrijven Global Green Team en Rainbow International.
Kennis van de keten is belangrijk binnen TNI. Dit zie je ook terug bij de medewerkers die over ruime ervaring binnen hun vakgebied beschikken. De afdelingen kwaliteit, commercie, logistiek, marketing en financiën geven dagelijks invulling aan de doelstellingen van het bedrijf.