Direct contact? Bel 0174 519 100
Nederlands
TNI | Terra Natura International

Teler aan het woord - Royal Pride

Drie generaties tomatentelers en vijftig jaar ervaring komen bij Royal Pride Holland samen. Telers Frank van Kleef, Koert en Bart van den Ende en hun medewerkers werken volgens het motto: één team, één missie. Dit houdt voor hen in dat ze voor zichzelf elke dag de lat iets hoger leggen. Op gebied van de teelt van cherrytrostomaten, cocktail trostomaten en trostomaten zijn zij een toonaangevend bedrijf van 52 ha.

Royal Pride Holland heeft met hun exclusieve tomaten en zeer duurzame teeltwijze een voorbeeldfunctie verworven in de sector. “Wij investeren maximaal in energiebesparende maatregelen en arbeids- en milieuvriendelijke productiemethodes.” Aldus Frank van Kleef. Van Kleef is ook grondlegger van Planet Proof en Mileukeur, keurmerken voor duurzame glastuinbouw, dit heeft hij samen met Milieudefensie en andere telers van Harvest House ontwikkeld.

Vorige week werd bekend dat de cherry trostomaat van Royal Pride door de Duitse consument is verkozen tot het beste product van het jaar. Een mooie onderscheiding voor het product en het bedrijf.
“Wij maken als bedrijf zelf de keuze om de meest smaakvolle tomaten te telen met een goede kwaliteit, maar voor alle andere zaken die nodig zijn om het product zo snel en goed mogelijk bij de consument te krijgen vertrouwen wij volledig op onze partners in de keten. Deze prijs is dus ook een heel groot compliment aan alle medewerkers Greenpack, Harvest House, TNI en Netto discount Markten ” aldus Frank van Kleef van Royal Pride.

Kroon op samenwerking
“Teler Frank van Kleef van Royal Pride teelt al zo’n tien jaar dit soort trostomaten voor onder andere Netto Zuid. Deze onderscheiding is niet alleen een blijk van waardering, maar ook een kroon op deze langdurige samenwerking,” vindt Yvonne Geurten, directeur Marketing van Harvest House.