Direct contact? Bel 0174 519 100
Nederlands
TNI | Terra Natura International

Kort nieuws

Uitbreiding Fairtrade assortiment

Ze zijn er weer: onze Fairtrade tomaatjes uit het zonnige Tunesië! En we hebben wat toevoegingen gedaan aan het assortiment. Zo telen we nu ook ronde tomaten, gele en bruine snoeptomaten en gele cherrytomaten. Stuk voor stuk heerlijk zoet en gerijpt onder de Tunesische zon.

Gele snoeptomaten
Deze gele snoeptomaten hebben een ovale vorm en stevig vruchtvlees. Vanwege hun knapperige bite en heerlijke zoete smaak zijn ze de perfecte snack voor tussendoor of een kleurrijke toevoeging aan de salade.
Gewicht: 10-12g
Brix: 8+

Bruine snoeptomaten
Deze tomaatjes vallen op door hun bijzondere, bruinrode kleur. De vruchten zijn perfect van vorm met een mooie glans. De smaak is extra zoet en toch wat kruidig. Lekker uit het vuistje of als mooie toevoeging aan salades of ovengerechten.
Gewicht: 14-15g
Brix: 8-9

Gele cherrytomaten
Deze ronde cherrytomaatjes vallen op door hun bijzonder kleur. De smaak is fris en lichtzoet. Een kleurrijke toevoeging aan elke salade.
Gewicht: 12-14g
Brix: 7-8

Ronde tomaten
Deze frisse, stevige tomaat is een vruchtgroente en behoort tot een van de meest voorkomende producten in de Nederlandse teelt en handel. De ronde tomaten worden voor allerlei gerechten gebruikt. Ideaal voor roerbakken, prima geschikt voor soepen en sauzen.
Gewicht: 80-90 g, 90-100 g
Brix: 4-5

Tomatogo

Ons snackconcept Tomatogo kwam in december als winnaar uit de bus tijdens de ‘Beste Product van het Jaar Verkiezing 2017-2018’ in de categorie AGF. De beste productverkiezing is één van de grootste in Nederland waarbij de stem van de consument bepalend is. In totaal streden er 136 inzendingen om prijzen in verschillende categorieën. Ook genomineerd in de categorie AGF waren de Boosty Bites van Harvest House teler Wijnen Square Crops uit Venlo.

Tomatogo ligt sinds begin mei in de winkels. Het concept won de prijs onder andere vanwege de innovatieve afbreekverpakking, die handig zijn voor onderweg en gezond snoepen gemakkelijk (en leuk!) maken voor groot en klein.

Fruit Logistica 2018

Van 7 tot en met 9 februari 2018 vindt de Fruit Logistica weer plaats in de Messe in Berlijn. De Fruit Logistica is de grootste vakbeurs voor de internationale groente- en fruithandel en trekt jaarlijks ruim 75.000 vakbezoekers uit verschillende landen, Wij nodigen u graag uit in onze stand om kennis te maken met onze producten, innovaties en telers. U vindt ons in hal 3.2, stand C-15!

Hartvormige komkommer

Valentijn staat eerdaags voor de deur! Met deze hartvormige snackkomkommer is het extra leuk om de geliefde in het zonnetje te zetten!
Harvest House telers Willy en Gert van Bussel van Snack Products ontwikkelden deze speciale komkommer. Door net voor de laatste dagen van de groei een hartvormige huls zorgvuldig om de snackkomkommer te plaatsen, groeit deze uit tot een hartvormig komkommertje!