Direct contact? Bel 0174 519 100
Nederlands
TNI | Terra Natura International

Freshriders fietsen € 65.000,00 bij elkaar

Met nog een Spinning Marathon op 17 november op de agenda is de Freshride, die zaterdag 8 september plaatsvond, één van de succesvolste edities van de afgelopen jaren.
Ruim 60 renners fietsten op deze dag de tour van respectievelijk 202 of 101 km.

De Freshride is een initiatief van Harvest House en TNI. De deelnemers – afkomstig uit de AGF-sector - willen door deel te nemen aan deze tour een vuist maken tegen kanker. Naast sponsoring door bedrijven die de Freshride een warm hart toedragen verkochten de deelnemende renners ook rijkelijk gevulde groentekisten. Niet alleen de Daniël den Hoed Stichting (onderzoekscentrum naar kanker) maar ook enkele lokale doelen worden gesteund door de Freshride.

Paprikateler Gerard de Haas, een van de kartrekkers van dit evenement, is lovend over de samenwerking door de hele keten heen: “Samenwerking lijkt een modewoord, maar afgelopen zaterdag was weer een voorbeeld van hoe je met elkaar iets moois kan realiseren. Samen hebben we weer een mooi bedrag bij elkaar gereden om een nieuwe onderzoeker bij Daniel den Hoed een kans te geven een onderzoek in de strijd tegen kanker te realiseren. Top”.