Direct contact? Bel 0174 519 100
Nederlands
TNI | Terra Natura International

Concepten

Kerstverpakking

De kerstperiode staat bijna voor de deur! Speciaal voor de feestdagen hebben wij een opvallende kerstemmer ontwikkeld om onze producten nóg aantrekkelijker te presenteren. Op de verpakking staat een vrolijke kerstman afgebeeld die zowel jong als oud aanspreekt. De emmer valt op in het schap en laat goed zien welk product er in de verpakking zit. Ideaal voor thuis en onderweg…of misschien wel onder de kerstboom als gezond cadeau!

Benieuwd naar onze andere verpakkingsideeën? Vraag uw contactpersoon naar de mogelijkheden.

Fairtrade tomaten uit Tunesië

In 2011 werd door teeltbedrijf Agro Care besloten een deel van de teelt in de Nederlandse winter te verplaatsen naar een locatie met een beter klimaat voor de tomatenteelt. Uiteindelijk werd deze plek gevonden in het zuidoosten van Tunesië. In 2013 is hier gestart met de bouw van de eerste 2,5 hectare kassen onder de naam Desert Joy. Inmiddels wordt er in Tunesië op zo’n 20 hectare geteeld en is het bedrijf de eerste Fairtrade gecertificeerde tomatenteeltbedrijf ter wereld.

Vanaf de oprichting was het doel van Desert Joy om ook iets terug te geven aan de lokale bevolking. Daarom zorgt het bedrijf niet alleen voor banen die mensen een kans geven op het verbeteren van hun sociale en economische situatie, maar wordt er ook geïnvesteerd op andere gebieden. Zo wordt er voor verschillende opleidingsmogelijkheden gezorgd, is er kinderopvang en transport van en naar werk, maar worden er ook bomen geplant om iets terug te geven aan de natuur.

Onze Fairtrade tomaten uit Tunesië zijn vanaf week 48 beschikbaar.