Direct contact? Bel 0174 519 100
Nederlands
TNI | Terra Natura International

Categorievisie vruchtgroenten: vruchtbare bodem voor groei

Het is onze ambitie om de bron van een gezond leven te zijn door samen met onze klanten de consumptie van vruchtgroenten te verhogen. Door het ontwikkelen van een gezamenlijke visie, hierbij inspelend op trends en insights, laten we de categorie duurzaam en waardevol groeien.

Groeit u mee? We hebben 5 groeidrijvers benoemd: bewegen tot betere keuzes, groeien op gezondheid, kwaliteit als kracht, de rol van vruchtgroenten binnen eetmomenten maximaliseren en duurzaam denken & doen.

Door groenten relevanter, gemakkelijker en aantrekkelijker te maken helpen we consumenten met een gezondere levensstijl. Groeien op gezondheid dus! Hoe? Door het aanbieden van maatwerk- en gemaksproposities in combinatie met communicatie en activatie.

Denk bijvoorbeeld aan kant- en bijna klaar producten en duurzame communicatie. Op ludieke en stuntachtige wijze communiceren we over gezonde eigenschappen van een groente die nog niet zo bekend is.

De tomatenwijzer beweegt de consument tot een betere keuze (groeidrijver #1) door inzicht te geven welke tomaat past bij welk gebruiksmoment. In deze nieuwsbrief leest u meer over onze Tomatenwijzer.