Direct contact? Bel 0174 519 100
Nederlands
TNI | Terra Natura International

Verpakken van vruchtgroenten

Elke retailer heeft zijn eigen verpakkingswensen. Flowpacks, clamshells, schalen, shakers, sealen, netverpakkingen, dozen of kratten: het kan allemaal. Blanco, themabedrukkingen of private label, alle varianten zijn mogelijk bij TNI. Wij werken hierbij met eigen verpakkingsbedrijven GreenPack en Rainbow Kleinpak die gespecialiseerd zijn in het verpakken van vruchtgroenten. Sommige van onze telers hebben daarnaast hun eigen verpakkingslijnen. Doordat we over eigen verpakkingsbedrijven en stations beschikken kunnen de verse producten snel geleverd worden en vindt er continue controle plaats op het gehele proces.

Hygiëne en voedselveiligheid

Het gehele proces bij de verpakkers is geënt op een efficiënte en voedselveilige verwerking van producten. Aan alle denkbare eisen van retailers op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid voldoen zij. Beide verpakkers zijn namelijk gecertificeerd voor IFS, SKAL, BRC, QS en RIK. Rainbow Kleinpak daarnaast nog voor ISO 22000 en AEO.

Snel, flexibel en kwaliteitsgericht

Onze verpakkers gaan heel ver in hun klantgerichtheid. Op bijzondere eisen aan het gewicht, kleur of rijpingsklasse van het product kunnen zij inspelen. Voor biologische producten is er een aparte machine. Het grote aantal verpakkingslijnen maakt bovendien snel schakelen mogelijk.

Eigen kwaliteitsdienst

Leveren volgens de specificatie van de klant is voor onze verpakkers vanzelfsprekend. De eigen kwaliteitsdienst voert uitgangscontroles uit op gewicht, verpakking, productsoort en andere kenmerken. Die legt zij nauwkeurig vast. Een keuringsrapport van elk palletnummer is beschikbaar voor tracking and tracing.