Direct contact? Bel 0174 519 100
Nederlands
TNI | Terra Natura International

Verpakken van vruchtgroenten

Het bundelen en concentreren van verpakkingsactiviteiten is een van de facetten van het tuinbouwondernemerschap waarop de teeltpartners van TNI maximaal samenwerken.

Met GreenPack en Rainbow kleinpak beschikt de groep over verschillende gespecialiseerde pakstations. Daarnaast hebben diverse Harvest House telers eigen verpakkingsbedrijven. De combinatie van verpakken op teeltlocaties en grootschalige, gespecialiseerde pakstations resulteert in eindeloze verpakkingsmogelijkheden. Uiteenlopende wensen van klanten op het gebied van kleinverpakking, hoeveelheden en omverpakkingen kunnen pasklaar worden gerealiseerd.

GreenPack

GreenPack is één van Nederlands modernste verpakkingsbedrijven, opgericht voor én door telers. Het gehele interne proces bij Greenpack is gericht op een efficiënte en voedselveilige verwerking van producten. Snel is ook écht snel bij Greenpack: producten die ‘s morgens zijn geoogst, staan ‘s middags vaak al klantspecifiek verpakt klaar voor distributie naar afnemers over de hele wereld. Het verpakkingsproces binnen Greenpack beantwoordt aan alle denkbare eisen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. Intern hanteert men een kwaliteitssysteem dat toonaangevend is in de AGF-sector.