Direct contact? Bel 0174 519 100
Nederlands
TNI | Terra Natura International

Telers van vruchtgroenten

Terra Natura International (TNI) is onderdeel van Harvest House, de coöperatie waarin 69 vruchtgroentetelers van formaat met een gezamenlijk areaal van ruim 900 hectare zijn verenigd. Teelt en verkoop gaan daarom hand in hand. Die directe verbondenheid met de bron onderscheidt TNI van andere verkooporganisaties.

Toonaangevende ondernemers, duurzame productie

De telers van Harvest House lopen zonder uitzondering voorop in hun vak. Zij zijn innovatief, telen zeer duurzaam en tonen vakmanschap. Ook buiten de Nederlandse grenzen. Door teeltprojecten in het buitenland zorgen ze niet alleen voor de jaarrond beschikbaarheid van de beste producten, maar dragen ze ook bij aan ontwikkeling van de lokale bevolking.
Individueel zijn ze sterk, samen nog krachtiger. Het zijn ondernemers met lef, die graag nieuwe rassen en concepten uittesten en daarna op de markt brengen. Zo zorgen zij gezamenlijk én met TNI voor vernieuwing in het schap.

Vruchtgroente staan centraal

Vruchtgroenten staan centraal in het assortiment van TNI: tomaten, paprika’s, komkommers, aubergines en pepers. De meeste producten zijn jaarrond beschikbaar door belichte teelt en teeltprojecten in het buitenland, onder andere in Zuid-Europa en Noord-Afrika.

Tomatentelers
Paprikatelers
Komkommertelers