Supply Chain Planner (parttime)

Supply Chain Planner 

Ben je vooruitstrevend en heb je affiniteit met de AGF-sector? In de functie van Supply Chain Planner ben jij dé belangrijkste schakel die ervoor zorgt dat de vruchtgroenten onze klanten bereiken.

Welke taken krijg jij?

 • Je verwerkt alle orders van onze retailers en handelt alle logistieke activiteiten af;
 • Je maakt transportplanningen en begeleidt het proces;
 • Je werkt goed samen met transporteurs en ziet erop toe dat alle producten op tijd bij de klanten geleverd worden; 
 • Je maakt afnameprognoses;  
 • Je hebt regelmatig contact met telers en verpakkers om alle goederenstromen te plannen; ;
 • Je onderhoudt goed contact met onze leveranciers, telers en pakstations; 
 • Je biedt brede ondersteuning bij diverse werkzaamheden op de afdeling.

Wie ben jij?

 • MBO 4 of HBO werk- en denkniveau;
 • Bereid om iedere zondag te werken en ook 2 of 3 dagen doordeweeks; 
 • Affiniteit met de groente- en fruitsector; 
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie is een pre; 
 • Beheersing van Engels en/of Duits is een pré (de taalbeheersing kan opgeschroefd worden door een taaltraining); 
 • Klantvriendelijk, teamspeler, nauwkeurig, zelfstandig en resultaatgericht.

Wat ga je doen?

Je vervult een belangrijke rol tussen onze commercie en onze eindklant. Je bent verantwoordelijk voor de logistieke activiteiten en daarnaast ben jij hét aanspreekpunt voor douanezaken. Jouw werkzaamheden zijn een verlengstuk van het dagelijkse verkoopproces en een onmisbare schakel in onze business. Dankzij jou krijgt onze klant precies op het juiste moment de juiste producten geleverd. Een uitdagende taak, die een efficiënte aanpak vereist.

De logistieke activiteiten handel jij samen met je collega’s af om onze producten van A naar B te krijgen. Het gaat hierbij om de orderverwerking van Europese retailers. We mogen grote retailers tot onze klanten rekenen. Zodra de order van onze klant bij jou bekend is, ga je aan de slag om ervoor te zorgen dat de klant precies dat geleverd krijgt wat hij wil ontvangen op de juiste dag en het juiste tijdstip. In het hele proces houd jij het overzicht.

Hiervoor werk je onder andere samen met Harvest House, telers, transporteurs, pakstations en dienstverleners. Het maken van planningen zijn een belangrijk onderdeel van jouw dag. Daarnaast maak jij afnameprognoses om ervoor te zorgen dat we de juiste voorraad hebben: niet te veel én niet te weinig. Zo kunnen we de klant op tijd een goed verpakt kwaliteitsproduct leveren. 

Je hebt je zaken graag op orde en ook tijdens drukke momenten weet jij de rust te bewaren en de klus te klaren. Deze drukke momenten komen vooral voor in het seizoen en zijn typerend voor de AGF-sector. Je krijgt de vrijheid en ruimte om het werk ‘eigen’ te maken. Na een week hard werken met elkaar is het tijd voor een ‘VRIJMIBO’ in de bar en tref je ook collega’s van andere afdelingen voor een gezellig praatje!

Lourens van Rooijen, Julian van Meggelen of Tim Darricarrère, Supervisors Supply Chain, wordt jouw direct leidinggevende. Hij maakt jewegwijs in de wereld van Supply Chain en alles wat daarbij komt kijken. Je komt terecht in een hecht jong team en werkt nauw samen met Commercie Nederland, Duitsland en Engeland. 

Wat bieden wij?

 • Jaarcontract;
 • 26 vakantiedagen (o.b.v. fulltime);
 • Aantrekkelijke bonusregeling;
 • Mogelijkheid tot hybride werken;
 • Uitgebreide studiemogelijkheden;
 • Persoonlijke ontwikkeling;
 • Elke dag fruit en een gezonde lunch;
 • Iedere vrijdag verse tomaten & paprika’s om mee naar huis te nemen.

Werken bij Terra Natura International

Terra Natura International (TNI) is opgericht door én voor vruchtgroentetelers. Elke dag voorzien wij Europese supermarkten van de lekkerste tomaten, paprika’s en komkommers. Daar krijgen wij energie van. TNI is onderdeel van Harvest House, een coöperatie van Nederlandse telers.

Bij Harvest House brengen we de vruchtgroenten die wij telen bij de consument. We zijn doeners: daadkrachtig, ondernemend en professioneel. We zijn transparant en communiceren open met elkaar. We doen het vooral samen. Want samen bereiken we meer. Wij geloven dat iedereen in de wereld toegang moet hebben tot gezond, voedzaam en lekker eten. Zo zijn we de bron van een gezond leven.

Die belofte doen we niet alleen aan de markt, maar net zo goed aan elkaar. Wij stimuleren iedereen bij Harvest House om gezond te groeien, te werken én te leven. Omdat TNI onderdeel is van Harvest House, geldt dit ook voor jou. Wil je ontwikkelen, leren en doorgroeien? Dat kan. We hebben uitgebreide studiemogelijkheden en we gaan twee keer per jaar met je in gesprek over je persoonlijke ontwikkeling.

We bieden je een passend salaris en er is een bonusregeling van kracht. We willen dat onze medewerkers gezond kunnen werken. Je krijgt van ons elke dag fruit, wij bieden je een gezonde lunch en wekelijks krijg je onze producten mee naar huis. Bovendien zorgen we voor een gezonde werkplek met een fijne sfeer.

Gezond begint bij ons.

Kun jij niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? 

We gaan graag met je in gesprek! Stuur je CV met een korte motivatie naar sollicitaties@harvesthouse.nl of solliciteer direct via het sollicitatieformulier.

Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Tim van den Burg, Manager Supply Chain, via 0174-519 281 of sollicitaties@harvesthouse.nl. 

 

Ik wil een carrière bij TNI!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.