Werken bij TNI

Een toon­aangevende werkgever in vers

Bij Terra Natura International (TNI) ben je verzekerd van dynamiek. Geen dag is hetzelfde in ons wereldbedrijf. Elke dag voorzien wij Europese supermarkten van de lekkerste groente. Je krijgt bij TNI alle kansen om te groeien in een unieke, informele sfeer.

Work hard, play hard

Bij TNI houden wij van actie. Tijdens het werk, maar zeker ook daarna. Collega’s organiseren regelmatig een bootcamp om hun conditie op peil te houden. Of medewerkers doen samen mee aan een golf- of tennistoernooi. Iedereen is welkom, niets is verplicht. Met elkaar gaan we voor een mooi resultaat, maar ook voor een gezellige tijd.

Topsport in vers

De jaarlijkse Freshride die Harvest House en TNI samen organiseren voor het goede doel, is wijd en zijd bekend. Tientallen wielrenners uit de groente- en fruitsector stappen samen op de fiets om ruim 100 of 200 kilometer af te leggen. De laatste edities leverde dat recordbedragen op van zo’n € 60.000 euro. Geld dat bestemd is voor de Daniël den Hoed Stichting, het onderzoekscentrum naar kanker én enkele lokale doelen.

 “Ik voel me hier als een vis in het water.”

“Sinds 2014 zit ik bij TNI. Dynamiek is het leuke van werken in groente en fruit. Je hebt met zoveel verschillende partijen te maken: collega’s, telers, klanten, pakstations en transporteurs. Je weet nooit hoe de dag gaat lopen. Het is hard werken, maar de sfeer is goed en er is ruimte voor een geintje.”

Saskia
Supply Chain Coördinator

Supply Chain Planner

Supply Chain Planner

Wij zoeken jou!

Open sollicitatie

Ik wil een carrière bij TNI!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.