Werken bij TNI

Een toon­aangevende werkgever in vers

Bij Terra Natura International (TNI) ben je verzekerd van een gezonde werksfeer vol dynamiek. Wij houden van aanpakken, op een eerlijke en energieke manier. Wij houden van vernieuwing en voortuitgang. We doen dingen met veel aandacht en zijn betrokken bij onze klanten. Elke dag voorzien wij Europese supermarkten van de lekkerste groente. Je krijgt bij TNI alle kansen om te groeien in een unieke, informele sfeer. Wij zijn onderdeel van Harvest House.

Gezond begint bij Harvest House

De paprika’s, komkommers en tomaten van de Harvest House-telers die wij op de markt brengen, zitten bomvol vitaminen en zijn essentiële bouwstenen voor een gezonde levensstijl. Samen krijgen we deze vruchtgroenten op het bord van de consument. Dat geeft ons energie. Wij willen iedereen op de wereld elke dag toegang geven tot gezond, voedzaam en lekker eten. 

Zo zijn we de bron van een gezond leven.

Die belofte doen we niet alleen aan de markt, maar net zo goed aan elkaar. We willen iedereen bij Harvest House stimuleren om gezond te groeien, te werken én te leven.

Work hard, play hard

Bij TNI houden wij van actie. Onze branche zit vol dynamiek. We werken met superverse producten, die we razendsnel bij de klant brengen. Dat vraagt om een efficiënte aanpak en soms hard werken. Wij zijn vooruitstrevend en houden van vernieuwing en vooruitgang. Niet alleen bij onszelf, maar op elk punt in de keten zetten we ons in om het proces efficiënter te maken. We zijn een hecht team en zijn goed op elkaar ingespeeld. Je krijgt veel vrijheid, maar we laten je niet zwemmen. Tijdens teambesprekingen en de kwartaalbijeenkomsten houden we je op de hoogte van alles wat er speelt bij TNI.

In ruil voor jouw inzet, bieden we je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Naast je salaris, vakantiedagen, laptop en mobiele telefoon krijg je van ons iedere dag fruit en een uitgebreide en gezonde lunch in onze kantine. Elk jaar kun je een taalcursus of training in Excel volgen en we bieden volop mogelijkheden om jezelf ook op andere vlakken te ontwikkelen. Aan het eind van het jaar hebben we een aantrekkelijke bonusregeling. 

Topsport in vers

Niet alleen tijdens het werk houden we van actie, maar zeker ook daarna. Elke week hebben we een gezellige een VrijMiBo en we organiseren regelmatig gezellige of sportieve uitjes. Iedereen is welkom, niets is verplicht. Met elkaar gaan we voor een mooi resultaat, maar ook voor een gezellige tijd.

De jaarlijkse Freshride die Harvest House en TNI samen organiseren voor het goede doel, is in de AGF-branche. Tientallen wielrenners uit de groente- en fruitsector stappen samen op de fiets om ruim 100 of 200 kilometer af te leggen. De laatste edities leverde dat mooie bedragen op van zo’n € 45.000 euro. Geld dat bestemd is voor de Daniël den Hoed Stichting, het onderzoekscentrum naar kanker én enkele lokale doelen.

 “Ik voel me hier als een vis in het water.”

“Sinds 2014 zit ik bij TNI. Dynamiek is het leuke van werken in groente en fruit. Je hebt met zoveel verschillende partijen te maken: collega’s, telers, klanten, pakstations en transporteurs. Je weet nooit hoe de dag gaat lopen. Het is hard werken, maar de sfeer is goed en er is ruimte voor een geintje. Ik ben ook heel blij met de kansen die ik krijg om mezelf te ontwikkelen en door te groeien.”

Saskia
Supply Chain Coördinator

Supply Chain Planner

Supply Chain Planner

Wij zoeken jou!

Open sollicitatie

Ik wil een carrière bij TNI!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.