Terra Natura International

Terra Natura International

TNI wil groenten van topkwaliteit beschikbaar maken voor iedereen. En mensen verleiden om meer groenten te eten. Want gezond leven begint bij gezond eten. Met elke dag gevarieerde, lekkere groenten. Wij zijn Terra Natura International, de vruchtgroentespecialist van Europa, opgericht voor én door telers.

TNI is de verbindende schakel tussen partners: telers en retailers. Wij zorgen dat producten direct van de bron consumenten in heel Europa bereiken. Verser dan vers, dankzij slimme supply chain-oplossingen. Wij leveren niet alleen de verse groenten van vandaag, maar we gaan verder dan dat. We staan zij aan zij met onze partners.

Onze telers van Harvest House staan aan de basis van smaakvolle vruchtgroenten. Hun kennis, kunde en passie zorgt voor de allerbeste producten. Met de Europese retailers delen wij onze diepgaande kennis over onze vruchtgroenten. We verzamelen en analyseren trends en inzichten. En vertalen dat met onze partners naar vernieuwende concepten. Zo dragen wij bij aan de groei van het schap, maar vooral aan een gezond leven.

TNI. At the heart of growth.

Bedrijfsfilm

Met elkaar aan tafel

In 2005 richtten vruchtgroentetelers van formaat Terra Natura International (TNI) op. Doel: een korte lijn creëren met de Europese retailers. Zodat de vruchtgroenten zo vers mogelijk in het schap liggen. TNI is de schakel tussen de teler en retailer. Door letterlijk met elkaar aan tafel te zitten. Compleet anders dan bij de klassieke exporteur.

Focus maakt TNI sterk

Tot op de dag van vandaag werkt dit perfect. Onze focus is Europese retailers voorzien van vruchtgroenten: tomaten, paprika’s, komkommers, aubergines. We bieden een compleet assortiment direct van de bron en kunnen snel schakelen. Met onze diepgaande kennis over het product én de markt zijn we Europese retailers van dienst. Snel en efficiënt spelen wij in op elke wens van de klant. Daar heeft TNI sterke samenwerkingen in de keten voor opgezet, op het gebied van producten, concepten, verpakking en logistiek.

Samenwerken met de grootste vrucht­groente­specialist van Europa?