Terra Natura International

Terra Natura International

Gezond leven begint bij gezond eten. Met elke dag gevarieerde, lekkere groente. TNI wil groenten van topkwaliteit beschikbaar maken voor iedereen. En mensen verleiden om meer groenten te eten. In heel Europa. Het hele jaar door. Wij geloven namelijk dat een gezond leven een mooier leven is.

In dat streven is TNI de verbindende schakel tussen onze partners: telers en retailers. Wij zorgen dat producten direct van de bron via retailers consumenten in heel Europa bereiken. Verser dan vers, dankzij slimme supplychain-oplossingen. Wij leveren niet alleen de verse groenten van vandaag, maar denken na over aantrekkelijke concepten en nieuwe producten van morgen.

Dat doen wij door zij aan zij te staan met deze partners. Onze telers staan aan de basis van smaakvolle vruchtgroenten. Hun kennis, kunde en passie zorgt voor de allerbeste producten. Met de Europese retailers delen wij onze diepgaande kennis over producten. Deze combineren wij met maatschappelijke trends en klantinzichten en vertalen wij samen met hen naar onderscheidende concepten. Die dragen bij aan de groei van het schap, maar vooral aan een gezond leven.

TNI. At the heart of growth.

Bedrijfsfilm

Met elkaar aan tafel

In 2005 richtten vruchtgroentetelers van formaat Terra Natura International (TNI) op. Doel: een eigen verkooporganisatie die rechtstreeks zaken doet met de Europese retailers. Zo verkorten zij de versketen. Zo brengt TNI de teler en retailer direct met elkaar in contact. Door letterlijk met elkaar aan tafel te zitten. Compleet anders dan bij de klassieke exporteur.

Focus maakt TNI slagvaardig

Tot op de dag van vandaag werkt dit perfect. Onze partners zijn Europese retailers, onze corebusiness is vruchtgroente: tomaten, paprika’s, komkommers, aubergines. Die focus maakt TNI slagvaardig en betrouwbaar. Snel en efficiënt spelen wij in op elke wens van de klant. Op het gebied van producten, concepten, verpakking of logistiek.

Samenwerken met de grootste vrucht­groente­specialist van Europa?